Heaters & terrasverwarmers

Alles in huis voor een verwarmd terras

Als je een terrasverwarmer of buiten heater zoekt, ben je bij BANICO aan het juiste adres! We hebben de beste heaters en elektrische terrasverwarmers al voor je geselecteerd, zodat je niet lang hoeft te zoeken. In onze winkel vind je een uitgebreide collectie elektrische en gas terrasverwarmers, inclusief hangende terrasverwarmers met verlichting. Bekijk ons assortiment elektrische terrasheaters in de winkel.

Producten van
o.a. deze merken:

Hoge kwaliteit heaters
voor een lage prijs

Een terrasverwarmer biedt heerlijk comfort tijdens koelere avonden, maar welke heater is het meest geschikt voor jou? Bij BANICO hebben we een breed scala aan terrasverwarmers in verschillende soorten en maten. Of je nu op zoek bent naar een staande terrasverwarmer, een tafelmodel, een design terrasverwarmer of een hangende terrasheater, wij hebben het allemaal.

Bekijk ook eens...

Afspraak maken

Klusadvies terwijl je
bij ons shopt

Bij Banico staat niet alleen het beste assortiment bouwartikelen voor jou klaar, maar ook klusadvies terwijl je shopt. Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar om je te helpen met praktische tips voor al jouw projecten. Of je nu een doorgewinterde vakman bent of net begint met klussen, wij zorgen ervoor dat u met vertrouwen aan de slag kunt. Bezoek onze winkel en ervaar hoe wij jou kunnen ondersteunen met advies op maat, precies wanneer je het nodig hebt.

Volledig vrijblijvend

Hulp & advies bij al jouw vragen

Elke dag mogelijk!