Bouwverlichting

Alles in huis voor verlichting op de bouw

Bouwverlichting is essentieel tijdens de kortere dagen met minder daglicht. Bij ons vind je een volledige assortiment bouwverlichting om jouw project volgens planning voort te zetten, zelfs nadat het daglicht is verdwenen.

Producten van
o.a. deze merken:

Waarom LED bouwverlichting?

Wij kiezen er bewust voor om LED-verstralers aan te bieden vanwege hun veiligheidsvoordelen, die met name op een bouwplaats van groot belang zijn. Daarnaast zijn LED-verstralers zeer duurzaam en financieel aantrekkelijk voor zowel jou als jouw klanten. Voor alle vragen over LED-schijnwerpers kan je uiteraard altijd terecht bij onze klantenservice.

Bekijk ook eens...

Afspraak maken

Klusadvies terwijl je
bij ons shopt

Bij Banico staat niet alleen het beste assortiment bouwartikelen voor jou klaar, maar ook klusadvies terwijl je shopt. Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar om je te helpen met praktische tips voor al jouw projecten. Of je nu een doorgewinterde vakman bent of net begint met klussen, wij zorgen ervoor dat u met vertrouwen aan de slag kunt. Bezoek onze winkel en ervaar hoe wij jou kunnen ondersteunen met advies op maat, precies wanneer je het nodig hebt.

Volledig vrijblijvend

Hulp & advies bij al jouw vragen

Elke dag mogelijk!