Hang- en sluitwerk

Alles in huis voor betrouwbare deuroplossingen

Hang- en sluitwerk is de overkoepelende term voor alles wat nodig is om deuren, ramen en meubels te installeren, te openen, vast te zetten, te sluiten en te vergrendelen. Dit gaat verder dan alleen deurbeslag: naast benodigdheden voor deuren omvat het ook raambeslag, tuinbeslag, scharnieren, sloten, veiligheidsbeslag en meer.

Scharnieren, insteeksloten en slotstiften

Voor hang- en sluitwerk ben je bij BANICO aan het juiste adres. Onder hang- en sluitwerk vallen alle benodigdheden om je deuren en ramen goed te laten functioneren, zoals scharnieren, geleiders en klinken. In ons assortiment vind je onder andere onderdelen voor schuifdeuren, zoals rails, ophangrollen en eindstoppen, maar ook klinkstellen en sloten die perfect passen bij onze loopdeuren. Zoek niet verder, want BANICO heeft alles wat je nodig hebt.

Bekijk ook eens...

Afspraak maken

Klusadvies terwijl je
bij ons shopt

Bij Banico staat niet alleen het beste assortiment bouwartikelen voor jou klaar, maar ook klusadvies terwijl je shopt. Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar om je te helpen met praktische tips voor al jouw projecten. Of je nu een doorgewinterde vakman bent of net begint met klussen, wij zorgen ervoor dat u met vertrouwen aan de slag kunt. Bezoek onze winkel en ervaar hoe wij jou kunnen ondersteunen met advies op maat, precies wanneer je het nodig hebt.

Volledig vrijblijvend

Hulp & advies bij al jouw vragen

Elke dag mogelijk!