Handschoenen

Alles in huis om beschermd te werken

Bij BANICO vind je de perfecte handschoenen voor in de bouw en logistiek, allemaal tegen scherpe prijzen. Ons assortiment omvat disposable handschoenen, lederen handschoenen en PU handschoenen, allemaal voorzien van een CE-keurmerk voor gegarandeerde veiligheid en kwaliteit. Voor iedere werksituatie hebben wij de geschikte handschoen, zodat je altijd optimaal beschermd en comfortabel kunt werken. Bezoek onze website en ontdek ons uitgebreide aanbod aan werkkleding en beschermingsmiddelen.

Dé beste handschoenen voor elke klus

Of je nu werkt in de tuin, bezig bent met een doe-het-zelf project, of professionele bescherming nodig hebt, onze handschoenen bieden de perfecte mix van comfort, duurzaamheid en veiligheid. Van stevige werkhandschoenen tot nauwkeurige montagehandschoenen, BANICO heeft het allemaal. Kies voor kwaliteit en bescherming met de handschoenen van BANICO!

Bekijk ook eens...

Afspraak maken

Klusadvies terwijl je
bij ons shopt

Bij Banico staat niet alleen het beste assortiment bouwartikelen voor jou klaar, maar ook klusadvies terwijl je shopt. Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar om je te helpen met praktische tips voor al jouw projecten. Of je nu een doorgewinterde vakman bent of net begint met klussen, wij zorgen ervoor dat u met vertrouwen aan de slag kunt. Bezoek onze winkel en ervaar hoe wij jou kunnen ondersteunen met advies op maat, precies wanneer je het nodig hebt.

Volledig vrijblijvend

Hulp & advies bij al jouw vragen

Elke dag mogelijk!