Gezichtsbescherming

Alles in huis voor bescherming van je gezicht

Gezichtsbescherming is cruciaal om jezelf te beschermen tegen gevaren zoals hitte, spetters, chemicaliën en fysieke impact, waardoor je ernstige verwondingen kunt voorkomen en veilig kunt werken. Bij BANICO vind je een uitgebreid assortiment aan gelaatsbeschermers, veiligheidsbrillen, lassershelmen en bouwhelmen die jouw veiligheid garanderen. Bezoek onze website vandaag nog en investeer in jouw bescherming!

Producten van
o.a. deze merken:

Gelaatsbeschermers, lassershelmen en meer

Bij BANICO bieden we een uitgebreid assortiment hoogwaardige gezichtsbeschermingen, waaronder gelaatsbeschermers, veiligheidsbrillen, lassershelmen en bouwhelmen, om uw veiligheid tijdens het werk te waarborgen. Gebruik onze producten, zoals ruimzichtbrillen en mondkapjes, om de risico’s op werkplekken te verminderen. Onze beschermingsmiddelen bieden effectieve bescherming tegen hitte, spetters en chemicaliën, zodat u met een gerust hart en optimale veiligheid kunt werken. Bezoek onze winkel om ons volledige aanbod te bekijken.

Bekijk ook eens...

Afspraak maken

Klusadvies terwijl je
bij ons shopt

Bij Banico staat niet alleen het beste assortiment bouwartikelen voor jou klaar, maar ook klusadvies terwijl je shopt. Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar om je te helpen met praktische tips voor al jouw projecten. Of je nu een doorgewinterde vakman bent of net begint met klussen, wij zorgen ervoor dat u met vertrouwen aan de slag kunt. Bezoek onze winkel en ervaar hoe wij jou kunnen ondersteunen met advies op maat, precies wanneer je het nodig hebt.

Volledig vrijblijvend

Hulp & advies bij al jouw vragen

Elke dag mogelijk!