Pompen

Alles in huis voor efficiënte en betrouwbare watervoorziening

Bij ons vind je een breed scala aan kwalitatief hoogstaande pompen van verschillende merken, waaronder vuilwaterpompen, hydrofoorpompen, dompelpomp en bronpompen. Ons team werkt samen met je om jouw specifieke behoeften te analyseren en voorzien je van advies dat nauwkeurig aansluit bij de situatie.

Welke pomp heb ik nodig?

Of het nu gaat om het verpompen van schoon water, vuil water of andere vloeistoffen, BANICO biedt voor elke toepassing de ideale pomp. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan dompelpompen, bronpompen, centrifugaalpompen en motorpompen. Bovendien is BANICO ook jouw betrouwbare leverancier voor bijbehorende accessoires en hulpmiddelen voor de installatie van pompen.

Bekijk ook eens...

Afspraak maken

Klusadvies terwijl je
bij ons shopt

Bij Banico staat niet alleen het beste assortiment bouwartikelen voor jou klaar, maar ook klusadvies terwijl je shopt. Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar om je te helpen met praktische tips voor al jouw projecten. Of je nu een doorgewinterde vakman bent of net begint met klussen, wij zorgen ervoor dat u met vertrouwen aan de slag kunt. Bezoek onze winkel en ervaar hoe wij jou kunnen ondersteunen met advies op maat, precies wanneer je het nodig hebt.

Volledig vrijblijvend

Hulp & advies bij al jouw vragen

Elke dag mogelijk!