Tuinhuizen

Alles in huis voor jouw tuinhuis

Naast extra ruimte voor het opslaan van je spullen, is de toevoeging van een tuinhuis ook nog eens een mooie aanvulling voor je tuin. Bij BANICO koop je voordelig een tuinhuis of los hout naar je eigen wensen. Zo bieden we een groot en divers assortiment aan. Heb je specifieke wensen? Kom dan zeker langs bij onze bouwhandel, wij helpen je graag.

De tuinhuis van je dromen

Stap voor stap: met wat handigheid bouw je gemakkelijk je eigen tuinhuisje. Dankzij kant-en-klare dikke planken en handige insteekverbindingen groeit je huisje snel. Bekijk alle soorten en maten los tuinhout in onze bouwhandel in Schuinesloot.

Bekijk ook eens...

Afspraak maken

Klusadvies terwijl je
bij ons shopt

Bij Banico staat niet alleen het beste assortiment bouwartikelen voor jou klaar, maar ook klusadvies terwijl je shopt. Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar om je te helpen met praktische tips voor al jouw projecten. Of je nu een doorgewinterde vakman bent of net begint met klussen, wij zorgen ervoor dat u met vertrouwen aan de slag kunt. Bezoek onze winkel en ervaar hoe wij jou kunnen ondersteunen met advies op maat, precies wanneer je het nodig hebt.

Volledig vrijblijvend

Hulp & advies bij al jouw vragen

Elke dag mogelijk!