Beton/sierbestrating

Alles in huis voor een mooie tuin

Bij BANICO vind je een uitgebreid assortiment beton- en sierbestrating om je buitenruimte te transformeren. Of je nu op zoek bent naar strakke betontegels voor een moderne uitstraling of naar kleurrijke en decoratieve sierbestrating om een uniek accent aan je tuin toe te voegen, wij hebben de perfecte oplossing voor jouw project.

Producten van
o.a. deze merken:

Hoge kwaliteit tegels voor jouw tuin

BANICO biedt een breed scala aan betontegels, een geliefde keuze voor tuinbestrating. Ons assortiment omvat hoogwaardige betonnen tegels van gerenommeerde merken. Deze zijn geschikt voor diverse toepassingen zoals terrassen, trottoirs, schoolpleinen en opritten. Met afmetingen variërend van 30×15 tot 100×100 centimeter, vind je bij ons gegarandeerd de juiste tegel voor jouw project. Bovendien worden onze betontegels aangeboden tegen de meest voordelige prijzen in onze bouwhandel.

Bekijk ook eens...

Afspraak maken

Klusadvies terwijl je
bij ons shopt

Bij Banico staat niet alleen het beste assortiment bouwartikelen voor jou klaar, maar ook klusadvies terwijl je shopt. Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar om je te helpen met praktische tips voor al jouw projecten. Of je nu een doorgewinterde vakman bent of net begint met klussen, wij zorgen ervoor dat u met vertrouwen aan de slag kunt. Bezoek onze winkel en ervaar hoe wij jou kunnen ondersteunen met advies op maat, precies wanneer je het nodig hebt.

Volledig vrijblijvend

Hulp & advies bij al jouw vragen

Elke dag mogelijk!