Koppelingen

Alles in huis voor koppelingen

Ben je op zoek naar nieuwe koppelingen? Dan ben je hier op de juiste plek. Ons assortiment bevat hoogwaardige koppelingen zoals kraankoppelingen. Met deze koppelingen zorg je ervoor dat je aansluitslang goed verbonden is met de kraan, waardoor je lekkages en andere problemen voorkomt. Het kan lastig zijn om de juiste kraankoppeling te vinden, daarom hebben wij bij BANICO een zo groot mogelijk assortiment samengesteld. Wil je meer weten over kraankoppelingen? Kom dan snel langs in onze winkel in Schuinesloot.

Koppelingen voor de waterleiding

Heb je een speciale koppeling nodig voor het maken van een waterleiding? Bij BANICO kun je terecht voor alle soorten waterleidingkoppelingen. Bezoek onze bouwhandel en ontdek ons uitgebreide assortiment. Welke koppeling je ook zoekt, wij hebben het. Heb je vragen over bepaalde koppelingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk ook eens...

Afspraak maken

Klusadvies terwijl je
bij ons shopt

Bij Banico staat niet alleen het beste assortiment bouwartikelen voor jou klaar, maar ook klusadvies terwijl je shopt. Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar om je te helpen met praktische tips voor al jouw projecten. Of je nu een doorgewinterde vakman bent of net begint met klussen, wij zorgen ervoor dat u met vertrouwen aan de slag kunt. Bezoek onze winkel en ervaar hoe wij jou kunnen ondersteunen met advies op maat, precies wanneer je het nodig hebt.

Volledig vrijblijvend

Hulp & advies bij al jouw vragen

Elke dag mogelijk!