Wastafels

Alles in huis voor wastafels

Bij BANICO vind je altijd de perfecte wastafel. We hebben veel verschillende stijlen en materialen. Zoek je een moderne wastafel die bovenop zit, een strakke wastafel die ingebouwd is, of een elegante wastafel die vrijstaand is? Bij ons heb je veel keuze. We hebben ook accessoires voor je wastafel. Voor advies en een groot aanbod moet je bij BANICO zijn.

Welke soorten wastafels zijn er?

Bij BANICO kun je kiezen uit veel soorten wastafels. Er zijn inbouwwastafels zoals opbouw- en onderbouwwastafels. Deze zijn stijlvol en handig. Vrijstaande wastafels en kolomwastafels geven je badkamer een klassieke of moderne look. Wandgemonteerde wastafels, zoals hangende en half-inbouw wastafels, zijn perfect voor kleine badkamers. Ook hebben we speciale opties zoals hoekwastafels en dubbele wastafels. Weet je niet welke wastafel je nodig hebt? Kom dan naar BANICO in Schuinesloot voor advies van onze specialisten.

Bekijk ook eens...

Afspraak maken

Klusadvies terwijl je
bij ons shopt

Bij Banico staat niet alleen het beste assortiment bouwartikelen voor jou klaar, maar ook klusadvies terwijl je shopt. Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar om je te helpen met praktische tips voor al jouw projecten. Of je nu een doorgewinterde vakman bent of net begint met klussen, wij zorgen ervoor dat u met vertrouwen aan de slag kunt. Bezoek onze winkel en ervaar hoe wij jou kunnen ondersteunen met advies op maat, precies wanneer je het nodig hebt.

Volledig vrijblijvend

Hulp & advies bij al jouw vragen

Elke dag mogelijk!