Douchewanden

Alles in huis voor douchewanden

Een douchewand is een wand van veiligheidsglas in een stevig frame waarmee je een doucheruimte kunt creëren. Een glazen douchewand is ideaal voor het maken van een inloopdouche of douchecabine. Door het gebruik van glas wordt het licht in de badkamer optimaal benut, waardoor zowel de doucheruimte als de badkamer ruimer aanvoelt. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en typen frames, zodat je de glazen douchewand gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw badkamerstijl.

Lage prijs douchewand

Zoek je een topkwaliteit douchewand voor de laagste prijs? Dan ben je bij BANICO aan het juiste adres. We hebben een groot assortiment aan douchewanden en glazen douchewanden van veiligheidsglas! Waar moet je op letten bij het kopen van een douchewand? Allereerst bepaal je welk type douchewand je zoekt: glazen wanden, een wand met deur en zijwanden, of een complete douchecabine? Vergeet niet de formaten van je douchewand vooraf op te meten.

Bekijk ook eens...

Afspraak maken

Klusadvies terwijl je
bij ons shopt

Bij Banico staat niet alleen het beste assortiment bouwartikelen voor jou klaar, maar ook klusadvies terwijl je shopt. Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar om je te helpen met praktische tips voor al jouw projecten. Of je nu een doorgewinterde vakman bent of net begint met klussen, wij zorgen ervoor dat u met vertrouwen aan de slag kunt. Bezoek onze winkel en ervaar hoe wij jou kunnen ondersteunen met advies op maat, precies wanneer je het nodig hebt.

Volledig vrijblijvend

Hulp & advies bij al jouw vragen

Elke dag mogelijk!