Elektra kabels

Alles in huis voor betrouwbare elektrische bedrading

Bij BANICO in Schuinesloot vind je alles wat je nodig hebt voor stroomkabels. Ons uitgebreide assortiment omvat diverse soorten stroomkabels voor zowel binnen- als buitengebruik, variërend van installatiedraden tot flexibele industriële kabels. Of je nu een professionele elektricien bent of een doe-het-zelver, onze specialisten staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste kabel. Naast stroomkabels bieden wij ook essentiële hulpmiddelen zoals striptangen en kabelscharen, zodat je jouw elektrische projecten moeiteloos en veilig kunt uitvoeren.

Welke soort stroomkabel heb ik nodig?

Het kiezen van de juiste stroomkabel hangt af van de specifieke toepassing en omgeving waarin deze gebruikt zal worden. Voor buiten en ondergronds gebruik zonder extra bescherming is de XMVK-AS kabel ideaal. Voor algemeen gebruik, zowel binnen als buiten, is de YMVK kabel geschikt. Binnengebruik ondergronds met aardscherm vereist de YMvK-as kabel, terwijl voor vaste installaties binnen de XMvK kabel perfect is. VD-draad is geschikt voor installatie binnenshuis en YMvK mb biedt mechanische bescherming voor binnen en buiten. Voor binneninstallaties met aardscherm is de XMvKas kabel de juiste keuze. H07RN-F is flexibel en geschikt voor industrieel gebruik buiten, NYM kabels zijn ideaal voor droge binnenruimtes, en voor flexibele meet- en regeltechniek is de LiYY kabel geschikt.

Bekijk ook eens...

Afspraak maken

Klusadvies terwijl je
bij ons shopt

Bij Banico staat niet alleen het beste assortiment bouwartikelen voor jou klaar, maar ook klusadvies terwijl je shopt. Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar om je te helpen met praktische tips voor al jouw projecten. Of je nu een doorgewinterde vakman bent of net begint met klussen, wij zorgen ervoor dat u met vertrouwen aan de slag kunt. Bezoek onze winkel en ervaar hoe wij jou kunnen ondersteunen met advies op maat, precies wanneer je het nodig hebt.

Volledig vrijblijvend

Hulp & advies bij al jouw vragen

Elke dag mogelijk!