Contact

Bij Banico begrijpen we dat klussen vaak vragen en onzekerheden met zich meebrengt. Daarom staan we altijd voor je klaar om je te helpen en te adviseren, zodat jouw project goed verloopt! Of je nu langskomt in onze winkel, ons belt, mailt, of zelfs een berichtje stuurt via WhatsApp naar de winkel of de houtshop, wij zijn altijd bereikbaar en beschikbaar om je te ondersteunen.

Bij Banico vinden we dat service meer inhoudt dan alleen de winkelervaring. Daarom doen we ons uiterste best om je op alle mogelijke manieren van dienst te zijn. Laat ons je partner in klussen zijn, waarbij we samen jouw ideeën realiseren en je projecten tot een succes maken!

Telefoon

Direct antwoord

E-mail – Winkel

Op werkdagen binnen 24 uur reactie

Winkel

+31 (0)6 59 83 59 17

Reactie binnen 1-3 uur (tijdens openingstijden)

Houtshop

+31 (0)6 86 88 55 15

Reactie binnen 1-3 uur (tijdens openingstijden)

Banico Bouw- & Handelsonderneming

Adres

Kom langs in onze
hout- & bouwhandel.

Banico, voorheen bekend als Bouwhandel van de Most, is al sinds het begin gevestigd op het bedrijventerrein Schuinesloot. We zijn zes dagen per week geopend en onze deuren staan voor je open en verwelkomen we je graag. Onze experts helpen je met plezier bij het maken van de juiste keuze.

Hoogeveenseweg 7-B
7777 TA Schuinesloot

openingstijden

6 dagen per
week geopend

Ons team staat voor je klaar om je te verwelkomen tijdens onze openingsuren. Op feestdagen en tijdens de bouwvak kunnen de openingstijden afwijken.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

07:00 – 17:30 uur
07:00 – 17:30 uur
07:00 – 17:30 uur
07:00 – 17:30 uur
07:00 – 17:30 uur
07:30 – 16:00 uur
Gesloten

Afspraak maken

Klusadvies terwijl je
bij ons shopt

Bij Banico staat niet alleen het beste assortiment bouwartikelen voor jou klaar, maar ook klusadvies terwijl je shopt. Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar om je te helpen met praktische tips voor al jouw projecten. Of je nu een doorgewinterde vakman bent of net begint met klussen, wij zorgen ervoor dat u met vertrouwen aan de slag kunt. Bezoek onze winkel en ervaar hoe wij jou kunnen ondersteunen met advies op maat, precies wanneer je het nodig hebt.

Volledig vrijblijvend

Hulp & advies bij al jouw vragen

Elke dag mogelijk!