Kit

Alles in huis voor perfect afdichten

Bij BANICO hebben we alles in huis voor kit, of je nu bezig bent met een doe-het-zelf-project of een professionele klus. Kit is een afdichtingsmateriaal dat wordt gebruikt om naden en kieren water- en luchtdicht af te sluiten. In ons uitgebreide assortiment vind je onder andere acrylaatkit, siliconenkit, polymeerkit, polyurethaankit, MS polymeerkit, butyleenkit, bitumenkit en sanitairkit. Dankzij de hoge kwaliteit van onze producten en het brede scala aan opties kun je altijd de juiste kit vinden voor jouw specifieke behoeften.

Producten van
o.a. deze merken:

Welke kit heb ik nodig?

Vraag je je af welke kit je nodig hebt? Bij BANICO helpen we je graag verder. Om de juiste kit te kiezen, moet je rekening houden met de toepassing en het materiaal waarop je de kit gaat gebruiken. Onze specialisten staan klaar om je te adviseren over de verschillende soorten kit die wij aanbieden, zoals acrylaatkit voor binnen gebruik en siliconenkit voor natte ruimtes. Weet je niet welke kit je nodig hebt? Kom langs bij Banico in Schuinesloot en laat je informeren door onze experts, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt voor jouw klus.

Bekijk ook eens...

Afspraak maken

Klusadvies terwijl je
bij ons shopt

Bij Banico staat niet alleen het beste assortiment bouwartikelen voor jou klaar, maar ook klusadvies terwijl je shopt. Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar om je te helpen met praktische tips voor al jouw projecten. Of je nu een doorgewinterde vakman bent of net begint met klussen, wij zorgen ervoor dat u met vertrouwen aan de slag kunt. Bezoek onze winkel en ervaar hoe wij jou kunnen ondersteunen met advies op maat, precies wanneer je het nodig hebt.

Volledig vrijblijvend

Hulp & advies bij al jouw vragen

Elke dag mogelijk!