Kozijnhout

Alles in huis voor je raam- en deurkozijnen

Bij ons vind je alles in huis voor kozijnhout. We bieden scherpe prijzen voor verschillende soorten kozijnhout, zoals vuren kozijnhout en meranti kozijnhout, zowel geschaafd als ruw. Of je nu op zoek bent naar hout voor nieuwe kozijnen of voor het repareren van bestaande kozijnen, bij ons vind je precies wat je nodig hebt. Onze uitgebreide collectie omvat ook bijpassende plinten en latten, zodat je je project compleet kunt maken. Daarnaast hebben we zowel stompe als opdekdeuren beschikbaar. Een stompe deur valt in zijn geheel in het kozijn, wat zorgt voor een strakke en klassieke uitstraling.

Waar kun je kozijnhout voor gebruiken?

Kozijnhout kun je voor verschillende toepassingen gebruiken. Het is ideaal voor het maken van nieuwe kozijnen die een klassieke uitstraling geven aan je woning. Kozijnhout is ook perfect voor reparaties, omdat het gemakkelijk te bewerken en te schilderen is, waardoor je bestaande kozijnen weer als nieuw kunt maken. Het isolerende vermogen van kozijnhout helpt bij het verbeteren van de energie-efficiëntie van je huis. Bovendien is hout een natuurlijk product dat eenvoudig te verduurzamen is. Door de veelzijdigheid van kozijnhout kun je er gemakkelijk iets aanbrengen, zoals verf of andere beschermende lagen, om het hout te beschermen en te verfraaien.

Bekijk ook eens...

Afspraak maken

Klusadvies terwijl je
bij ons shopt

Bij Banico staat niet alleen het beste assortiment bouwartikelen voor jou klaar, maar ook klusadvies terwijl je shopt. Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar om je te helpen met praktische tips voor al jouw projecten. Of je nu een doorgewinterde vakman bent of net begint met klussen, wij zorgen ervoor dat u met vertrouwen aan de slag kunt. Bezoek onze winkel en ervaar hoe wij jou kunnen ondersteunen met advies op maat, precies wanneer je het nodig hebt.

Volledig vrijblijvend

Hulp & advies bij al jouw vragen

Elke dag mogelijk!