Werkschoenen

Alles in huis voor veilige werkschoenen

Bij BANICO in Schuinesloot vind je een uitgebreid assortiment werkschoenen. Onze schoenen voldoen aan diverse normeringen zoals SB, S1, S1P, S1PS, S1PL, S2, S3, S3L, S3S en S7, waardoor je verzekerd bent van de juiste bescherming. Weet je niet welke soort werkschoenen je nodig hebt? Kom langs bij BANICO en laat je adviseren door onze specialisten. Wij zijn zes dagen per week geopend om je te helpen de perfecte werkschoenen te vinden.

Producten van
o.a. deze merken:

Welke opties zijn er voor werkschoenen?

Werkschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, met of zonder stalen neus, en zijn geschikt voor diverse sectoren zoals de agrarische sector, bouwsector en logistiek. Ze bieden uiteenlopende eigenschappen zoals een veiligheidsneus, gesloten of dichte hiel, antistatische eigenschappen en waterdichtheid. Voor iedere specifieke behoefte is er een passende werkschoen. Of je nu bescherming nodig hebt tegen vallende objecten, gladde oppervlakken of elektrische gevaren, bij BANICO vind je de juiste werkschoenen die aan jouw eisen voldoen.

Bekijk ook eens...

Afspraak maken

Klusadvies terwijl je
bij ons shopt

Bij Banico staat niet alleen het beste assortiment bouwartikelen voor jou klaar, maar ook klusadvies terwijl je shopt. Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar om je te helpen met praktische tips voor al jouw projecten. Of je nu een doorgewinterde vakman bent of net begint met klussen, wij zorgen ervoor dat u met vertrouwen aan de slag kunt. Bezoek onze winkel en ervaar hoe wij jou kunnen ondersteunen met advies op maat, precies wanneer je het nodig hebt.

Volledig vrijblijvend

Hulp & advies bij al jouw vragen

Elke dag mogelijk!