Elektrisch Gereedschap

Alles in huis voor krachtig en efficiënt werken

Waar zou je zijn zonder elektrisch gereedschap? Waarschijnlijk moeizaam bezig met een handzaag in de schuur. Gelukkig behoren die tijden tot het verleden! Elektrisch gereedschap zoals boormachines, cirkelzagen en schuurmachines heeft de manier van klussen drastisch veranderd. Geen langdurig zagen meer, maar snelle en nauwkeurige snedes. De kracht van elektrisch gereedschap ligt in de combinatie van snelheid, precisie en veelzijdigheid. Of je nu hard aan het werk bent op de bouwplaats of thuis een meubelstuk monteert, het juiste elektrische gereedschap maakt je werk eenvoudiger en het resultaat professioneler.

Producten van
o.a. deze merken:

Electrische gereedschappen

Elektrisch gereedschap is eigenlijk een verzamelnaam voor allerlei gereedschappen die gebruikt worden met een accu of op netstroom. U kunt hierbij denken aan o.a. een boormachine, decoupeerzaag, afkortzaag, boorhamer (SDS-Max & SDS-Plus), breekhamer, cirkelzaag, schuurmachine, reciprozaag, schaafmachine en een zaagtafelvan de beste merken.

Bekijk ook eens...

Afspraak maken

Klusadvies terwijl je
bij ons shopt

Bij Banico staat niet alleen het beste assortiment bouwartikelen voor jou klaar, maar ook klusadvies terwijl je shopt. Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar om je te helpen met praktische tips voor al jouw projecten. Of je nu een doorgewinterde vakman bent of net begint met klussen, wij zorgen ervoor dat u met vertrouwen aan de slag kunt. Bezoek onze winkel en ervaar hoe wij jou kunnen ondersteunen met advies op maat, precies wanneer je het nodig hebt.

Volledig vrijblijvend

Hulp & advies bij al jouw vragen

Elke dag mogelijk!