Gereedschap

Alles in huis voor elk klusproject

Werk je veel aan auto’s, motoren of machines? Klus je graag in huis en ben je een echte doe-het-zelver? Dan is goed gereedschap onmisbaar. Monteurs, sleutelaars, klussers en andere doe-het-zelvers vinden alles wat ze nodig hebben bij BANICO. Ontdek ons brede assortiment kwaliteitsgereedschap van het bekende merk Makita. Of je nu op zoek bent naar doppensets, lagertrekkers, luchtgereedschap of volledig gevulde gereedschapskoffers, al het gereedschap voor je werkplaats vind je bij BANICO.

Producten van
o.a. deze merken:

Soorten gereedschap

Gereedschap komt in vele soorten en maten, en de juiste keuze hangt af van de aard van je project. Handgereedschap is perfect voor kleine reparaties en precisiewerk, terwijl elektrisch gereedschap en machines essentieel zijn voor grotere klussen. Bij BANICO vind je alles wat je nodig hebt voor jouw specifieke klusbehoeften, dus kom langs in onze winkel!

Bekijk ook eens...

Afspraak maken

Klusadvies terwijl je
bij ons shopt

Bij Banico staat niet alleen het beste assortiment bouwartikelen voor jou klaar, maar ook klusadvies terwijl je shopt. Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar om je te helpen met praktische tips voor al jouw projecten. Of je nu een doorgewinterde vakman bent of net begint met klussen, wij zorgen ervoor dat u met vertrouwen aan de slag kunt. Bezoek onze winkel en ervaar hoe wij jou kunnen ondersteunen met advies op maat, precies wanneer je het nodig hebt.

Volledig vrijblijvend

Hulp & advies bij al jouw vragen

Elke dag mogelijk!